Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapısı elbette bakım strüktürlmalıdır? Yangın bapları düzenli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrol edilmesini mideerir. üste, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapısının henüz ali bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Yangın merdivenine mevla tutulmak önemli bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan yüksek binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbet bir yangın merdivenine malik bulunmak muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca yüksek olması gerekmemektedir.

23/12/2022Genel Yüksekliği sınırlı bir seviyenin üstünde olan mimarilar kucakin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni dirilik kaybının önlenmesi hesabına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Binaların ana antrelerinde veya koridor bölümlerinde yangının yanık bir biçimde meydana gelmesi özellikle mualla katlı strüktürlarda ayazlık veya pencerelerden boşanmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme malik olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile bile yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri ağır bir incelemeye yayımcı tutulur. Gestaltların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin haricinde, kuruluşların haricinde kâin ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında hayat zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu kademe ali kaliteli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile vahit yangın kapısı hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Göreceksiniz ki bu denli mualla birinci sınıf yangın kapılarını en normal fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında bilim buyurmak dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından yardım alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdivenleri örgülırken enliliği konutlarda 80cm, topluma celi gestaltlarda 120cm, etkili katlı büro binalarında 90cm ferahliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye akort ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page