The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları tertipli olarak strüktürlmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çallıkışmasını çıkarmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, ters alım koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde alışverişlenmiş çelik ve sert bulunur.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında bünyeda kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri acil durumlarda önlem çekmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir vaziyet takkadak insanların ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Kapı yangın kapısı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği kucakin emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Her dönem boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya farklı bir duvar bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriya yangına, korozyona ve durum koşullarına dayanıklı çelik yahut kızılüminyum kabilinden her hâlde malzemelerden binalır.

Yangın yahut acil pozisyon vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapları özellikle yangın sırasında mutlaka kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile lüzumlu yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir başka ilke ise emniyet adına ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Report this wiki page